Wij maken op basis van zeer praktische en actuele  gegevens een diagnose van uw bedrijf zodat u duidelijk weet hoe de bank naar uw bedrijf kijkt in termen van cijfers, risicoprofiel, rentevoet, rentemarge, waarborgen.

 

De Bazelnormen ( I, II en III komt er aan ) hebben een impact op de door u betaalde kredietrente, aangezien deze gebaseerd is op het kredietrisicoprofiel dat de bank van uw onderneming heeft opgesteld.

 

Wij stellen eveneens het risicoprofiel op van uw onderneming, dat uitmondt in een rapport "Bankdiagnose".

Indien aan uw bank een positieve evolutie van uw bedrijfsrisicoprofiel kan aangetoond worden, kan zulks aanleiding geven tot hernegotiatie van uw rentetarieven, al dan niet met een waarborgherschikking.

 

Indien u moeilijkheden ondervindt bij de aanvraag van kredieten, of indien u tegen uw zin voorwaarden opgelegd door de bank moet aanvaarden, zal de bankdiagnose u in staat stellen om een op maat gemaakte kredietstructuur uit te werken.

 

Wij zijn geen consultant, wij zijn ex-bankiers, met een jarenlange ervaring in het uittekenen, optimaliseren en implementeren van financiële structuren voor ondernemingen en met een hands-on mentaliteit.


 

Home.
Mission.
Inhoud.
Garantie.
Voorbeeld.
Team.
Aanvraag.
Contact.
Pers.